Pride of Mind

Många som gillar Klahas era av Malice Mizer lyssnar också på hans solo som släpptes när Malice Mizer gått i graven, MEN det är dessvärre inte lika många som lyssnar på det band Klaha var med i innan Malice Mizer. Pride of Mind. Jag vill påstå att det är i detta synthband Klaha är som bäst.
Dessvärre släppte de bara två demokassetter och ett album (Systems of Romance), innan Klaha försvann första gången för att sen bli Malice Mizers sångare.
Men det var inte riktigt slutet för bandet, 1996 (ett år efter att Systems of Romance släppts), kommer ytterligare ett demokassett med ingen mindre än Dada från Velvet Eden på sång. Detta, såklart, innan både Velvet Eden och E-typ.
Sen tog det verkligen slut.
Till en början var jag lite negativt inställd till Pride of Mind, jag var ju så van vid Klaha i Malice Mizer, men ju mer jag lyssnade på dem insåg jag hur bra de faktiskt är.
 
En favoritlåt är The sky was blue (My supreme love), jag vet inte riktigt hur jag vill beskriva den men riktigt bra är den <3
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

シルク姫

シルク姫のブログへようこそ,Välkommen till min blogg, Silk Hime. Här skriver jag om mitt brinnande intresse, Japan. Jag är en fanatiker när det kommer till mina favoritband, här får du läsa om mina senaste köp, bristande översättningar och musikrekommendationer.

RSS 2.0