Schwarz Stein Reunion....igen!

Hora som sa att det var sista gången Schwarz Stein uppträdde förra året, icke.

Han uppdaterade i veckan med att Schwarz Stein kommer spela på Takadanobaba Area i samband med Kaya's solo spelning i November. Kan inte neka att jag är väldigt lockad att ta en sväng förbi Tokyo senare i år.

Har alla Schwarz Stein fans riktig tur kanske de till och med släpper en ny live DVD? (där de spelar Release me <3)

En tanke som precis slog mig är om Hora kanske till och med gräver fram sin gamla klänning från the good old days? :3 Förra året väckte det ganska många frågetecken angående hans klädsel.

Pann-symbol: check

Ögonsminket: check

Linser: check

Kläder: ...äh, väst och skjorta får duga medans Kaya än drog på sig löskuporna, tiara och hästtygeln. Personligen tyckte jag Hora såg stilig ut men det kändes lite skumt att se honom så.

Även om jag inte har möjlighet att dra till Tokyo hoppas jag att de delar med sig av spelningen i form av en ny skiva eller DVD=)

Közi

Fick lite efterlängtade saker igår. Nu äntligen är min közi samling, nästan, komplett (fattas bara första fanclub tidningen och Izayoi no Tsuki).
Och stjärnan på verket anlände också, ett signerat kort :3
Eve of Destiny's skiva hade jag nästan börjat tveka till någonsin ha existerat, så det känns speciellt kul att ha den i min ägo.

Reprise och lite gammalt

Idag fick jag äntligen Reprise med den fina firstpress postern!
Jag slängde skivan i min cdspelare direkt efter att jag öppnat paketet och även om jag blev lite förvånad av att höra resultatet så är jag väldigt glad att få höra Seth sjunga Juka låtarna.
Jag hade nämligen fått för mig att låtarna skulle vara omgjorda, ungefär som Pessimiste och Neo Pessimiste, det var de inte. Det var i princip samma åtar fast med Seth som sångare. Inget ont om det, Seth kan göra det mesta intressant (jag lyssnar ju till och med på Amadeus låtar med en sån kraftig synth att man kan bli döv av den).
Som förväntat var The Prophet en höjdare, en favorit med Juka så det kunde inte gå fel. Däremot blev jag förvånad att jag faktiskt uppskattade Solitude som jag i vanliga fall gärna skulle sova till.
Den nya låten Je l'aime var ganska bra, ingen favorit, men inte heller tråkig. Vissa delar är riktigt bra, andra medelmåttiga.
cd boken var fin men gjord i ganska skumt papper =/ om ändå Hayato fick vara större -.-
Som synes på bilden fick jag även lite annat idag, en D+SECT flyer och Ma Chérie vol 13 ^^ Trots att det var den tråkigaste Ma Chérie hitills så fanns det en gullig bild på Kami =)

 

シルク姫

シルク姫のブログへようこそ,Välkommen till min blogg, Silk Hime. Här skriver jag om mitt brinnande intresse, Japan. Jag är en fanatiker när det kommer till mina favoritband, här får du läsa om mina senaste köp, bristande översättningar och musikrekommendationer.

RSS 2.0