Final Fantasy och lite annat

I onsdags var äntligen Final Symphony på konserthuset! Ett nästan fyllt konserthus fick höra tre avsnitt med musik från Final Fantasy VI, VII och X. Eftersom att jag bara spelat hela X av de spelen (ligger halvvägs i VI och testkörde 10timmar när jag köpte VII), hade jag inte så bra koll på vilka låtar som spelades förrutom ett stycke från VII som samkörde J-E-N-O-V-A och One winged angel, och att Terras theme var genomgående i VI komposition.
 
För övrigt var det en bra spelning, dock stör jag mig fortfarande på att VIII aldrig får vara med på liknande konserter... (VIII är så underskattat!!!)
 
Mana berättade idag via sin blogg att Moi Dix Mois nu har en officiell Twitter!
https://twitter.com/M_d_M_official

Han nämnde även att han idag skulle äta melonbröd, och dricka iskaffe... dvs. idag är det Kamis dödsdag.

Aruiwa Anarchy och annat

Hämtade äntligen ut mitt paket från cdJapan idag. En månad försent fick jag Keijijou Ryuusei. Men även Aruiwa Anarchy och Kamijos skiva Symphony of the Vampire.
 
Köpte båda limiterade utgåvorna av Buck-Tick (med DVD), så jag tittade på Keijijou Ryuusei DVD tidigare och den innehåller ett par låtar från The Day in Question 2013, samt Live Document står det.... Är lite tveksam till det...man fick se några snabba bilder av Buck-Tick backstage, samt insläpp :P (jag bryr mig inte riktigt om att se biljetter rivas)
 
Jag har inte hunnit lyssna helt på Aruiwa Anarchy, och jag valde att inte ladda ner den, valde att spara mig :3
Har hunnit igenom halva skivan, och so far är bara Melancholia den låt som imponerat på mig dessvärre... När Imai skrev på sin blogg att det skulle vara en elektronisk touch på dne här skivan var jag hoppfull om nåt i stil med Sexy Stream Liner, men icke. Jag tycker man klart och tydligt hör att Aruiwa Anarchy är gjord i närheten av Yume Miru Uchuu. Det är som att de, soundmässigt, hör ihop.
 
Jag rev upp skivorna för att kunna skicka in mina papper som bevisar att jag köpt skivorna så jag kan delta i Buck-Ticks tävling! Dock hatar jag att tyda den typen av japanska, men efter mycket om och men fick jag ihop allt. Nu är det bara att hålla tummarna >_<
 
(För övrigt är det Dadas födelsedag idag!!)
 

シルク姫

シルク姫のブログへようこそ,Välkommen till min blogg, Silk Hime. Här skriver jag om mitt brinnande intresse, Japan. Jag är en fanatiker när det kommer till mina favoritband, här får du läsa om mina senaste köp, bristande översättningar och musikrekommendationer.

RSS 2.0