Meties

Kaya ska inte bara återförenas med sina gamla bandmedlemmar från Meties för ett Oneman Live, de släpper dessutom en mini ep med låtar från ett av deras gamla demokasetter!
Singeln kommer heta Recur to Mind och innehålla 3 låtar; Recur, 激痛の空 (Gekitsu no Sora), ネクロフィリア (Necrophilia)
och jag kan säga i ärlighetens namn att jag aldrig hört nåt från Meties. Deras demo är klassas som rare även som nedladdnings fil. Vad jag har förstått så påminner soundet om Kaya's senare band Isola, det vill säga rockigare än vad vi är vana vid att höra Kaya och jag älskar ju Schwarz Stein så jag är dessvärre ganska säker att jag inte kommer sitta och gråta floder av lycka när jag hör den här releasen. Trots detta är jag ganska sugen på att köpa den, men jag hade hoppats att den skulle komma med en present till de som bokar den... (jag skäms över hur besatt jag är vid första press gåvor).
 
Jag hade nog hoppats mer på en ny Schwarz Stein singel (jag är fortfarande hoppfull trots den förra skivan som var en ren besvikelse).
Länk till cdjapan: http://www.cdjapan.co.jp/detailview.html?KEY=KAYA-41

シルク姫

シルク姫のブログへようこそ,Välkommen till min blogg, Silk Hime. Här skriver jag om mitt brinnande intresse, Japan. Jag är en fanatiker när det kommer till mina favoritband, här får du läsa om mina senaste köp, bristande översättningar och musikrekommendationer.

RSS 2.0