Det som gömts i snö

Jag har kommit till den punkten då inte bara min ekonomi gråter varje gång jag köper något nytt, utan även min hylla som är överfylld.
Jag har nog, om sanningen ska fram, överdrivit lite i januari och mer ska komma! Så jag tog tillfället i akt att rensa ut gammalt skräp, och började med två fulla pärmar med massa random papper. Jag är lite dålig på att slänga saker, spar på de mest märkliga saker (som gamla lönespecar...) och såklart hittade jag både det ena och det andra i de där pärmarna.
Födelsedagskort från att jag fyllde 7 till fakturor/orderspecifikationer från cdjapan från 2007!!
Hittade även en massa teckningar från när jag var runt 13, en period då jag var "sjukskriven" från skolan och jag minns att min syster lånade hem en massa manga från vårt lokala bibliotek. Jag tyckte speciellt om Ranma½ :3 (har hört att animen ska vara bra, kanske värt att kolla in)
 
Under min städning lyssnade jag på Moi Dix Mois och de har ett "modernt nostaligskt" värde för mig :P Minns så tydligt hur jag i tvåan på gymnasiet lyssnade sönder Monophobia. Men den låt som jag förmodligen minns bäst från den tiden med Moi Dix Mois är helt klart Night Breed! Det är fortfarande en av deras bästa låtar, ever (top that Mana).
 
Imorgon (inser att det är efter midnatt nu, så senare idag :P) är det tillbaks till studierna, och kanske att jag försöker klämmer in Malice Mizers Merveilles L'espace till minne av Kami <3


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

シルク姫

シルク姫のブログへようこそ,Välkommen till min blogg, Silk Hime. Här skriver jag om mitt brinnande intresse, Japan. Jag är en fanatiker när det kommer till mina favoritband, här får du läsa om mina senaste köp, bristande översättningar och musikrekommendationer.

RSS 2.0