Ereganto ne

Jag är för tillfället inne i en Lareine period och försökte hitta en live video på youtube med Autumn of Feeling Sad, eller Mist som den först hette. Ingen vidare tur med det, dock hamnade jag på en video där Kamijo gör reklam för Fuyu Tokyo som fick mig att skratta XD
Kan inte låta bli, han är så vacker i Lareine, så det är inget hånfullt, bara komiskt hur vissa visual kei artister kan få de mest enkla sakerna eleganta. Jag har alltid förespråkat att Közi är livsfarlig med sitt rökande, har aldrig sett någon röka så snyggt.
Och nu Kamijo, han öppnar först med att hosta XD på ett smakfullt och elegant sätt, för att sen, närmare bestämt 0.17, avlägsna nåt hår/ludd/whatever från sina byxor och med en elegant pust blåsa iväg det XD
Slutligen drog även han fram den förbannade cigaretten och det ser så snyggt ut att jag blir sugen på att röka trots att jag hatar det!
Med den här videon fick jag bekräftat att mina älskade visual kei band inte är mänskliga, they're freaking gods and are made for worship!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

シルク姫

シルク姫のブログへようこそ,Välkommen till min blogg, Silk Hime. Här skriver jag om mitt brinnande intresse, Japan. Jag är en fanatiker när det kommer till mina favoritband, här får du läsa om mina senaste köp, bristande översättningar och musikrekommendationer.

RSS 2.0