高見沢俊彦

 
Takamizawa Toshihiko är ett namn som inte blivit särskilt kännt här i väst (särskilt inte i Sverige), men som är ett av de större visual kei musikerna i Japan. 1974 debuterade han i bandet THE ALFEE och släppte sin första soloskiva, Ism, 1991. Toshihiko har en stor samling ESP gitarrer (över 400!) i diverse former (se bild).
Än så länge har jag själv inte hört så mycket från Toshihiko, det är ganska svårt att hitta videor och mp3filer med tanke på hans smala fanbase i väst, men låten Vampire ~Yuuwaku No Blood finns på youtube och jag älskar hans sätt att spela i den (vet inte om det är hans standard, isåfall har jag en ny favorit). Något annat mannen ska ha cred för är hans 59 år! Han är född 17 April 1954! Här kan man snacka om att åldras med grace :3
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

シルク姫

シルク姫のブログへようこそ,Välkommen till min blogg, Silk Hime. Här skriver jag om mitt brinnande intresse, Japan. Jag är en fanatiker när det kommer till mina favoritband, här får du läsa om mina senaste köp, bristande översättningar och musikrekommendationer.

RSS 2.0