Love and Peace

Förra veckan fick jag äntligen min första Soft Ballet skiva, Ai to heiwa (love and peace)!
Köpt på Amazon.co.jp begagnad och kostade allt som allt 115 kronor!
De flesta försäljarna på amazon skickar dessvärre inte ut sina saker utanför Japan men med lite tur hittar man ofta någon (som inte är alltför dyr). Jag hade inte bara tur att hitta någon som var villig att låta mig köpa den, skivan är dessutom den limiterade upplagan! Den inkluderar en bonus disc med remixer av America och Virtual War, som i och för sig inte var överdrivet bra, men jag säger aldrig nej till limiterade utgåvor :3
 
 
Ai to heiwa är en av mina absoluta favorit skivor med Soft Ballet, de flesta av låtarna är helt fantastiska!
Den första låten som fick mig att fastna för bandet var Sand Löwe, som fortfarande är en av mina absoluta favoriter. För övrigt är Tango in Eden, Virtual War, Ego Dance och Final riktigt bra! Soft Ballet är ett av de där banden som inte alls väckt särskilt mångas intresse i väst, vilket är synd för de har så mycket bra musik! Det här är perfekt synth musik/ new wave, och verkligen värda att kolla upp.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

シルク姫

シルク姫のブログへようこそ,Välkommen till min blogg, Silk Hime. Här skriver jag om mitt brinnande intresse, Japan. Jag är en fanatiker när det kommer till mina favoritband, här får du läsa om mina senaste köp, bristande översättningar och musikrekommendationer.

RSS 2.0